B&B Crijbohoeve

Praktische info

Toegang tot de kamer vanaf 16.00 maar u kan zich vroeger aanmelden, graag een seintje op voorhand.
Uitchecken de dag van vertrek voor 11:00.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor annulaties en herboekingen voor 14 dagen voor aankomst brengen wij € 15 administratiekosten in rekening.
  • Voor annulaties en herboekingen binnen 14 dagen voor aankomst brengen wij 1 overnachting in rekening.
  • Niet opdagen (no-show) wil zeggen dat de volledige reservering betaald dient te worden.

Uw reservering is definitief na het betalen van 50% voorschot op onze rekening (info in bevestigingsmail).

Op aanvraag is het mogelijk om extra bedden of babybedjes op de kamers te voorzien, graag even overleggen op voorhand aub.

Er is in de gehele accomodatie draadloos internet beschikbaar (WIFI).
Er is ruime parkeergelegenheid geschikt voor trailers en er is een afgesloten fietsenstalling.

Huisdieren zijn toegestaan, mits op voorhand aangevraagd, maar kunnen niet mee op de kamers. Je kan wel een bench voorzien waarin je huisdier kan overnachten (in de schuur of stal). Let op, wij hebben zelf ook honden die niet dominant zijn en we zouden graag hebben dat dominante honden aan de leiband gehouden worden.

Wij beschikken over een gezellige bar en een frigo met frisdranken en enkele bieren aan zeer gunstige tarieven. Het is niet toegelaten om eigen alcoholische dranken mee te brengen en te nuttigen in de zaak. 

In de onmiddellijke omgeving zijn verschillende zeer goede en gezellige eetgelegenheden, wij staan u graag bij met raad en daad en kunnen u hieromtrend adviseren. Wenst u iets af te halen en bij ons op te eten, dat is geen probleem in de bar maar liever niet op de kamers.

Route-instructies:
- Komende van de E314, afrit 32 (Zutendaa), volg Zutendaal. Ongeveer 1 kilometer na de afrit kom je in Wiemesmeer centrum (kerk), daar ga je links (er staat een verbodsbord met enkel plaatselijk verkeer). Ongeveer 500 meter na de kerk is het op het kruispunt waar de legertank staat aan uw linkerzijde.

- Komende van de E313, afrit 31 (Bilzen), volg Munsterbilzen en dan Zutendaal. Eens door het centrum van Zutendaal ga je aan de rotonde rechts richting E314. 500 meter verder kom je in het centrum van Wiemesmeer (kerk) en ga je rechts  (er staat een verbodsbord met enkel plaatselijk verkeer). Ongeveer 500 meter na de kerk is het op het kruispunt waar de legertank staat aan uw linkerzijde.

Vooral bij het laatste stuk (vanaf de kerk) durven de meeste gps-en u nogal eens met een omweg sturen omwille van het plaatselijke verkeer.